Teatre de l'Aurora

Llibertat presos polítics

Divendres, 21.09.2018

RSS

Facebook Twitter YouTube issuu Contacte

 
 
Inici: Programació
Teatre de l'Aurora - Programació

BE GOD IS

 

ESPAI DUAL

 

'Be God Is' amb Espai Dual

 

Un divertidíssim xou ple de gags on tres artistes brillants aconsegueixen que tothom surti del teatre amb un somriure d'orella a orella. Un espectacle imperdible aplaudit per públic i crítica.

 

Be god is és un espectacle delirant i addictiu on els tres grans actors que hi ha sobre l'escenari utilitzen la música en directe, l'humor i el teatre gestual per crear diferents números. Els tres personatges muts, interpretats pels polifacètics Oriol Pla, Marc Sastre i Blai Juanet Sanagustín, interactuen amb gags i petites històries amb una ingenuïtat i senzillesa que fa pensar en els germans Marx i les maneres de Chaplin. El secret? Que els tres actors ho donen tot sobre l'escenari i són els primers que gaudeixen al 100% de l'espectacle, encomanant irremediablement aquesta energia i bon rotllo al públic.

 

Espai Dual debuta amb aquest espectacle que omple teatres per arreu on passa i que ha aixecat grans aplaudiments de crítica i públic. Totalment imperdible.

 

 

Direcció: Espai Dual / Intèrprets: Oriol Pla, Blai Juanet Sanagustín i Marc Sastre / Producció: Espai Dual / Distribució: Aina Juanet / Disseny de llums: Núria Solina / Escenografia: Xavi "Doctor" Mateu


5/6 MAIG

Dissabte a les 21 h

Diumenge a les 19 h

 Espectacle abonable

TEATRE D'HUMOR

 

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Durada: 55 minuts

Preu: 15 € / 12 €

 

COMPRAR ENTRADES

 

MÉS INFORMACIÓ

www.espaidual.cat

 

ACTIVITAT PARAL·LELA

Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de dissabte

 

SI T'AGRADA AQUEST ESPECTACLE, POTSER T'INTERESSARÀ...

FAIRFLY
ÀRIES DE RESERVAT
¿QUÉ FUE DE ANDRÉS VILLARROSA?

 

IMATGES DE L'ESPECTACLE