Teatre de l'Aurora

Llibertat presos polítics

Dimarts, 21.08.2018

RSS

Facebook Twitter YouTube issuu Contacte

 
 
Inici: Programació
Teatre de l'Aurora - Programació

EL COLOR DE LA LLUM

 

DE FERRAN JOANMIQUEL

SALA LA PLANETA

 

'El color de la llum' de Ferran Joanmiquel. (c) Samuel Aranda

 

Un emotiu espectacle que recull el testimoni de cinc fotoperiodistes i analitza els límits de l'ètica i la responsabilitat d'aquesta professió. A Igualada després d'estrenar-se amb èxit al festival Temporada Alta.

 

Ens hem tornat insensibles, amb l'allau mediàtica d'imatges de conflictes bèl·lics i altres desastres? La fotografia acosta o posa una distància asèptica? Quins són els límits ètics d'un professional? Aquestes són algunes de les preguntes amb les quals El color de la llum interpel·la a l'espectador. Els tres actors en escena donen veu, amb la fórmula del teatre Verbatim, a cinc fotoperiodistes. Són Joan Guerrero, Sandra Balsells, Emilio Morenatti, Samuel Aranda i Marta Ramoneda amb qui el dramaturg Ferran Joanmiquel va parlar més de 12 hores per construir el text de l'espectacle.

 

El color de la llum posa el focus en el professional que hi ha darrera la càmera que viu, veu, dubta, pateix, s'emociona, s'enfada i no escatima esforços en mostrar allò que no veuen els ulls de la majoria.

 

Un espectacle emotiu sobre els límits ètics del fotoperiodisme, el tractament de la imatge i la informació, i el panorama actual dels mitjans de comunicació. Produït per la Sala La Planeta i estrenat al festival Temporada Alta.

 

 

Dramatúrgia i direcció: Ferran Joanmiquel / Intèrprets: Jordi Subirà, Mireia Vallès i David Martínez / Il·luminació: Pau Costa / Escenografia: Gemma Raurell / Música i projecció de vídeo: Lluís Robirola / Producció: Mithistòrima Produccions / Coproducció: Temporada Alta 2017 / Amb el suport de: ICEC, Ajuntament de Girona i Diputació de Girona


16/17/18 MARÇ

Divendres i dissabte a les 21 h

Diumenge a les 19 h

 Espectacle abonable

TEATRE DOCUMENTAL

 

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Durada: 1 hora i 20 minuts

Preu: 15 € / 12 €

 

COMPRAR ENTRADES

 

MÉS INFORMACIÓ

www.laplaneta.cat

Amb la col·laboració de:
FineArt Igualada

FineArt Igualada

 

ACTIVITAT PARAL·LELA

Trobada amb la companyia cada dia en finalitzar la funció

 

SI T'AGRADA AQUEST ESPECTACLE, POTSER T'INTERESSARÀ...

AÜC. EL SO DE LES ESQUERDES
ANNA
MORT A LES CUNETES
OTHELLO

 

IMATGES DE L'ESPECTACLE