Teatre de l'Aurora

Llibertat presos polítics

Dimarts, 21.08.2018

RSS

Facebook Twitter YouTube issuu Contacte

 
 
Inici: Programació
Teatre de l'Aurora - Programació

ANNA

 

DE MARC TORRECILLAS

DEL NORD

 

'Anna' de Marc Torrecillas, amb la companyia Del Nord

 

Un espectacle delicat que aborda una temàtica amb llums i ombres: la veritat, el dol, l'espera i la por irracional. Anna t'eriçarà la pell, et farà dubtar i no et deixarà indiferent.

 

Una nit de Sant Joan dels anys 50, poc abans de la revetlla, l'Anna, que viu tancada a unes golfes, rep la visita de la misteriosa noia del mirall. Mica en mica es van coneixent, explicant-se les seves pors i els seus desitjos, fins a descobrir les mentides i el terrible secret que una d'elles amaga.

 

El dramaturg Marc Torrecillas ha creat, juntament amb les actrius Ann Perelló i Lucía Torres, un espectacle delicat amb un ambient que atrapa a l'espectador i que evoluciona amb la història, on les llums i les ombres, els racons, els secrets, les pors i un cert misteri, hi juguen un paper fonamental. La música, composada expressament per Xavi Lozano (Bufa&Sons) és, també, una peça imprescindible per aquest engranatge que permetrà a l'espectador descobrir i endinsar-se al gran secret.

 

 

Text i direcció: Marc Torrecillas / Intèrprets: Ann Perelló i Gemma Deusedas / Música: Xavi Lozano / Disseny de llums: Ruben Taltavull / Disseny d'espai: Francesc Gil / Disseny de vestuari: Raquel Eme / Assessorament de moviment: Lucía Torres / Grafisme i fotografies: Marc Torrecillas / Producció: Àfrica Estríngana


2/3/4 MARÇ

Divendres i dissabte a les 21 h

Diumenge a les 19 h

 Espectacle abonable

TEATRE

 

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Durada: 1 hora i 30 minuts

Preu: 15 € / 12 €

 

COMPRAR ENTRADES

 

ACTIVITAT PARAL·LELA

Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de divendres

 

SI T'AGRADA AQUEST ESPECTACLE, POTSER T'INTERESSARÀ...

EL COLOR DE LA LLUM
MORT A LES CUNETES
OTHELLO

 

IMATGES DE L'ESPECTACLE