Teatre de l'Aurora

Llibertat presos polítics

Dimarts, 21.08.2018

RSS

Facebook Twitter YouTube issuu Contacte

 
 
Inici: Programació
Teatre de l'Aurora - Programació

BIG BOUNCE

 

COL·LECTIU BIG BOUNCERS

 

'Big Bounce', amb el Col·lectiu Big Bouncers. (c) Tristán Pérez-Martín

 

Un atractiu espectacle que fusiona moviment i paraula a càrrec de tres coreògrafes de prestigi que aconsegueixen apropar la dansa al gran públic. Premi Sebastià Gasch "Aplaudiment a la creació emergent" 2015.

 

Big Bounce (que significa "gran rebot") és un atractiu espectacle de dansa centrat en el moviment i la paraula. Pren el nom de la teoria homònima que suggereix que podríem estar vivint en el primer de tots els universos, però que és igualment probable que estiguem vivint a l'univers dos mil milions (o en qualsevol altre d'una seqüència infinita d'universos).

 

Utilitzant aquesta idea, l'espectacle proposa un joc, amb alguns tocs d'humor, consistent en desplegar possibles futurs derivats d'un mateix origen. Un viatge sorprenent que juga a anar endavant i enrere en el temps, que planteja diferents inicis i diferents possibles finals, a partir de cossos que es transformen, es substitueixen i es complementen contínuament.

 

El Col·lectiu Big Bouncers reuneix a les tres coreògrafes Cecilia Colacrai, Anna Rubirola i Mireia de Querol. El seu treball es desenvolupa en l'àmbit dels nous llenguatges escènics i combina la creació de peces escèniques amb la intervenció en espais no convencionals. Big Bounce s'ha presentat a Olsztyn (Polònia), al Festival Grec i a Fira Tàrrega, entre d'altres. L'espectacle ha rebut el Premi Sebastià Gasch "Aplaudiment a la creació emergent", FAD 2015.

 

 

Creació i interpretació: Cecilia Colacrai, Mireia de Querol i Anna Rubirola / Col·laboració artística: Joao Lima / Edició d'àudio: Pablo (Mo) Ramirez / Veu en off: Cristina Carrasco i Claudia Solwat / Disseny i tècnica de llums: Joana Serra / Vídeo i foto: Pablo (Mo) Ramirez, Tristán Pérez-Martín i Alba Suñé / Amb la col·laboració de: Institut Ramon Llull, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i Antic Teatre


24/25 FEBRER

Dissabte a les 21 h

Diumenge a les 19 h

 Espectacle abonable

DANSA

 

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Durada: 50 minuts

Preu: 15 € / 12 €

 

COMPRAR ENTRADES

 

MÉS INFORMACIÓ

www.bigbouncers.wordpress.com

 

ACTIVITAT PARAL·LELA

Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de dissabte

 

SI T'AGRADA AQUEST ESPECTACLE, POTSER T'INTERESSARÀ...

AÜC. EL SO DE LES ESQUERDES
METRINOVA

 

IMATGES DE L'ESPECTACLE