Teatre de l'Aurora

Llibertat presos polítics

Divendres, 21.09.2018

RSS

Facebook Twitter YouTube issuu Contacte

 
 
Inici: Programació
Teatre de l'Aurora - Programació

EL MEU PRÍNCEP BLAU

 

EL BALLET IMPERIAL DE LA REINA ROSAMUNDA

 

'El meu príncep blau' de El ballet imperial de la reina Rosamunda, al Cicle Km.0

 

Un fantàstic espectacle de dansa per a tots els públics amb música del Barroc en viu que trenca el mite del príncep blau.

 

Mentre cau una forta tempesta, una noia del segle XXII i una altra del XVII es troben a través d'una porta fantàstica que connecta les dues èpoques. Sorprenentment, una conviu amb un goril·la i l'altra espera il·lusionada l'arribada d'un príncep blau. Amb música del Barroc interpretada en directe per un violista de mà, gaudirem d'un fantàstic espectacle de dansa en què les dues noies aprendran a ser felices per si soles.

 

El meu príncep blau és el segon espectacle d'El ballet imperial de la reina Rosamunda, una companyia de dansa per a tots els públics fundada pels membres de La companyia del príncep Totilau. Es va estrenar el passat juliol al Festival de Teatro Clásico de Almagro.

 

Direcció i dramatúrgia: Marc Hervàs / Coreografia: Beatriz Macías i Gemma Güell / Intèrprets: Gemma Güell, Beatriz Macías i Jaume Bosser / Escenografia: Marc Hervàs / Titelles, màscares i vestuari: Martí Doy / Confecció del vestuari: Indumentària per a l'espectacle / Il·luminació: Nick Hersh / Fotografia i vídeo: Dani Querol / Producció executiva: Clara Dalmau / Una producció de: Ca l'Ubú SL / Amb el suport de: Institut Català de les Empreses Culturals

 

 

CICLE * KM.0
Espectacles familiars fets aquí

El Teatre de l'Aurora i les companyies de teatre familiar de l'Anoia us presentem la tercera edició del Cicle Km.0. Torna aquesta cita anual, aprofitant les festes nadalenques, que ens permet veure a casa nostra els espectacles per a tots els públics que creen les companyies d'Igualada i la seva comarca.

 

A l'Anoia i rodalies comptem amb diverses companyies professionals de teatre que es dediquen principalment al públic familiar. Fa anys que creen magnífics espectacles que després porten de gira per Catalunya i arreu del món. Aquest cicle és una oportunitat per donar a conèixer la important feina que fan i també com la fan. Per això, podreu veure dos espectacles i participar en dos tallers que seran un punt de trobada entre artistes i espectadors.

 

Aquest edició vol tenir un record molt especial per al desaparegut Miquel Gallardo de la Companyia Pelmànec (Piera), un dels col·laboradors d'aquest cicle. Et trobem a faltar.

 

Amb la col·laboració de:
2princesesbarbudes (Sant Joan de Mediona)
Cia. La Mandarina (Igualada)
Farrés brothers i cia (Igualada)
Ka Teatre (Vilanova del Camí)
La companyia del príncep Totilau (Sant Martí de Tous)
Teatre Nu (Sant Martí de Tous)
Tot Circ (Copons)


6/7 GENER

Dissabte i diumenge a les 18 h

 

CICLE * KM.0

FAMILIAR

Cicle Km.0. Espectacles familiars fets aquí

 

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Durada: 50 minuts

Preu: 8 € / 6 €

 

COMPRAR ENTRADES

 

MÉS INFORMACIÓ

www.reinarosamunda.cat

 

ACTIVITAT PARAL·LELA

Taller de dansa. Per a nens i nenes de més de 5 anys. Cada dia en finalitzar l'espectacle (inclòs en el preu de l’entrada). Més informació

 

SI T'AGRADA AQUEST ESPECTACLE, POTSER T'INTERESSARÀ...

BOJOS PER LES POMES
BLINK FLASH DUNCAN
KÀTIA

 

IMATGES DE L'ESPECTACLE