Teatre de l'Aurora

Llibertat presos polítics

Dissabte, 22.09.2018

RSS

Facebook Twitter YouTube issuu Contacte

 
 
Inici: Programació
Teatre de l'Aurora - Programació

KÀTIA

 

KA TEATRE

 

'Kàtia', el primer espectacle per a tots els públics de la nova companyia Ka Teatre

 

La nova companyia anoienca Ka Teatre debuta amb un espectacle visual de titelles i objectes per a tots els públics.

 

La Kàtia fa la maleta i emprèn un viatge, l'aventura de la seva vida que viurà acompanyada de la seva mare. Trobarà el que busca? Kàtia és un espectacle visual, amb titelles i objectes, que ens parla de la necessitat de retrobar-nos amb les nostres arrels.

 

La jove companyia Ka Teatre, formada per les actrius anoienques Maria Berenguer i Montse Pelfort debuta amb el seu primer muntatge, Kàtia. Trepitgen fort i parteixen d'un llenguatge multidisciplinari on combinen la interpretació amb titelles, música i objectes.

 

Idea original: Ka Teatre / Direcció: Víctor Borràs / Dramatúrgia: Víctor Borràs i Ka Teatre / Intèrprets: Maria Berenguer i Montse Pelfort / Una producció de: La Casa del Teatre Nu

 

 

CICLE * KM.0
Espectacles familiars fets aquí

El Teatre de l'Aurora i les companyies de teatre familiar de l'Anoia us presentem la tercera edició del Cicle Km.0. Torna aquesta cita anual, aprofitant les festes nadalenques, que ens permet veure a casa nostra els espectacles per a tots els públics que creen les companyies d'Igualada i la seva comarca.

 

A l'Anoia i rodalies comptem amb diverses companyies professionals de teatre que es dediquen principalment al públic familiar. Fa anys que creen magnífics espectacles que després porten de gira per Catalunya i arreu del món. Aquest cicle és una oportunitat per donar a conèixer la important feina que fan i també com la fan. Per això, podreu veure dos espectacles i participar en dos tallers que seran un punt de trobada entre artistes i espectadors.

 

Aquest edició vol tenir un record molt especial per al desaparegut Miquel Gallardo de la Companyia Pelmànec (Piera), un dels col·laboradors d'aquest cicle. Et trobem a faltar.

 

Amb la col·laboració de:
2princesesbarbudes (Sant Joan de Mediona)
Cia. La Mandarina (Igualada)
Farrés brothers i cia (Igualada)
Ka Teatre (Vilanova del Camí)
La companyia del príncep Totilau (Sant Martí de Tous)
Teatre Nu (Sant Martí de Tous)
Tot Circ (Copons)


29/30 DESEMBRE

Divendres i dissabte a les 18 h

 

CICLE * KM.0

FAMILIAR

Cicle Km.0. Espectacles familiars fets aquí

 

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Durada: 50 minuts

Preu: 8 € / 6 €

 

COMPRAR ENTRADES

 

ACTIVITAT PARAL·LELA

Taller de teatre. Per a nens i nenes de 3 a 12 anys. Cada dia en finalitzar l'espectacle (inclòs en el preu de l’entrada). Més informació

 

SI T'AGRADA AQUEST ESPECTACLE, POTSER T'INTERESSARÀ...

BOJOS PER LES POMES
BLINK FLASH DUNCAN
EL MEU PRÍNCEP BLAU

 

IMATGES DE L'ESPECTACLE