Teatre de l'Aurora

Llibertat presos polítics

Divendres, 21.09.2018

RSS

Facebook Twitter YouTube issuu Contacte

 
 
Inici: Programació
Teatre de l'Aurora - Programació

YERMA

 

DE F. GARCÍA LORCA

PROJECTE INGENU

 

'Yerma' de Federico García Lorca amb Projecte Ingenu

 

Un atractiu muntatge que modernitza un gran clàssic de García Lorca per parlar de tu a tu amb el públic d'avui. Set actors en escena en una de les sorpreses imperdibles de la temporada.

 

Més de 80 anys després de la mort de Federico García Lorca, Marc Chornet i Anna Maria Ricart revisen el clàssic Yerma i el porten a escena imaginant una Yerma d'avui en dia, que parla de tu a tu amb el públic actual i que té moltes coses a dir al nostre món, qüestionant el sentit del nostre present. I ho fan amb una atractiva posada en escena amb set actors que li donen força, bellesa i harmonia, aconseguint convertir-se en una de les sorpreses més aplaudides de la temporada.

 

La relació entre Yerma i el seu marit es va corcant paulatinament perquè, malgrat desitjar-ho amb delit, ella no aconsegueix quedar-se embarassada. La vida passa i la tristor s'apodera de Yerma. Un retrat cru dels nivells més privats de la nostra societat on s'esdevenen les tragèdies més reals, la tragèdia íntima de Yerma, la tragèdia de no poder desenganxar-se del propi cos.

 

Projecte Ingenu neix el 2013 de la mà d'un grup de joves acabats de sortir de l'Institut del Teatre amb la voluntat d'investigar sobre el fet teatral. Amb pocs anys, s'ha consolidat com una de les companyies emergents de referència, amb èxits com Romeu i Julieta, que els hi ha valgut un ampli reconeixement de crítica i públic.

 

 

Autor: Federico García Lorca / Adaptació: Marc Chornet i Anna Maria Ricart / Direcció: Marc Chornet Artells / Ajudant de direcció: Anna Maria Ricart / Intèrprets: Alba José, Martí Salvat, Ariadna Fígols, Xavier Torra, Isabel Soriano, Cristina López i Roser Tapias / Disseny d'espai: Laura Clos 'Closca' / Disseny de vestuari i caracterització: Marta Rafa / Disseny d'il·luminació: David Bofarull / Música original i assessoria de moviment: Miquel G. Font / Producció executiva: Neus Pàmies / Una coproducció de: Projecte Ingenu i Teatre Akadèmia


15/16/17 DESEMBRE

Divendres i dissabte a les 21 h

Diumenge a les 19 h

 Espectacle abonable

TEATRE

 

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Durada: 1 hora i 30 minuts

Preu: 15 € / 12 €

Espectacle en castellà

 

COMPRAR ENTRADES

 

MÉS INFORMACIÓ

www.projecteingenu.com

 

ACTIVITAT PARAL·LELA

Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de divendres

 

SI T'AGRADA AQUEST ESPECTACLE, POTSER T'INTERESSARÀ...

BARBES DE BALENA
SIMONE
LA IDEA D'EUROPA
PECCATUM
L'EMPESTAT

 

IMATGES DE L'ESPECTACLE