Teatre de l'Aurora

Llibertat Jordi Sánchez i Jordi Cuixart!

Divendres, 23.02.2018

RSS

Facebook Twitter YouTube issuu Contacte

 
 
Inici: Programació
Teatre de l'Aurora - Programació

BLINK FLASH DUNCAN

 

MERCAT DE LES FLORS I ASSOCIACIÓ BLINK FLASH

 

'Blink Flash Duncan' al festival El Més Petit de Tots

 

L'Isa, una noia valenta i curiosa, descobreix objectes amagats a l'escenari. Cada objecte guarda una experiència vital en relació amb una emoció, un color i una música. Blink Flash Duncan, produït pel Mercat de les Flors, vol despertar l'imaginari emocional dels més petits a través d'un magnífic espectacle de dansa ple de formes, ritmes, qualitats i dinàmiques.

 

 

Direcció i interpretació: Montse Roig / Coreografia: Maria Cardona i Montse Roig / Dramatúrgia: Joan Casas i Montse Roig / Escenografia: Maria Alejandre / Il·luminació: Marc Lleixa / Espai sonor i música: Aida Osset / Vídeo: Sílvia Isach (Sinoca) / Vestuari: Mariona Moya / Producció: Caroline Giffard / Fotos-Vídeos: Kalina M. Minkova i Noel Criado

 

 

EL MÉS PETIT DE TOTS
13è Festival Internacional d’Arts Escèniques per als Més Petits (0-5)

Una nova edició del festival El Més Petit de Tots arriba a Igualada per mostrar els millors espectacles internacionals per a nens de 0 a 5 anys. Una oportunitat única per gaudir de muntatges i experiències de qualitat pensades pels més petits. Amb un ritual, una durada i una concepció de l'espai diferents. Amb aforaments reduïts, on tot es veu de molt a prop i on tot es viu molt intensament; on hi caben i es barregen tots els llenguatges per fer-nos viatjar a paisatges desconeguts.

 

El Més Petit de Tots vol ser un espai on puguem acompanyar els infants, de la mà de les arts escèniques, a desenvolupar l'esperit crític i el sentit comú, en un àmbit de llibertat de pensament, per poder formar part d'una societat cada cop més generosa i solidària. La 13a edició del festival presenta 15 espectacles i es celebra de l'11 al 26 de novembre en 11 ciutats: Sabadell, Igualada, Barcelona, Lleida, Olot, Benicàssim, Sant Cugat del Vallès, Tordera, Granollers, Tarragona i Viladecans.

 

 


26 NOVEMBRE

Diumenge a les 12 h i a les 17:30 h

 

INFANTIL

 

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Edat recomanada: de 2 a 5 anys

Durada: 40 minuts

Preu: 8 € (adults) / 6 € (nens)

 

COMPRAR ENTRADES

 

MÉS INFORMACIÓ

Web de Blink Flash

Festival El Més Petit de Tots

De l'11 al 26 de novembre de 2017

Web del Festival

Festival El Més Petit de Tots

 

SI T'AGRADA AQUEST ESPECTACLE, POTSER T'INTERESSARÀ...

BOJOS PER LES POMES
KÀTIA
EL MEU PRÍNCEP BLAU

 

IMATGES DE L'ESPECTACLE