Teatre de l'Aurora

Llibertat presos polítics

Divendres, 21.09.2018

RSS

Facebook Twitter YouTube issuu Contacte

 
 
Inici: Programació
Teatre de l'Aurora - Programació

PECCATUM

 

PRODUCCIONS DE FERRO (MALLORCA)

 

'Peccatum' dels mallorquins Produccions de Ferro

 

Un espectacle rodó, alegre, festiu i enginyós que destapa els dobles sentits de les rondalles populars mallorquines. Torna Produccions de Ferro després de l'èxit del multipremiat Acorar.

 

Això era i no era... Bon viatge faça la cadernera. Així comencen algunes de les rondalles que s'explicaven antigament en família, en rotllana, tal i com Toni Gomila i Catalina Florit posen en escena a Peccatum.

 

Peccatum recull un seguit de textos de Mossèn Alcover qui, mai s'hagués imaginat que es poguessin compilar sota aquest títol, ja que el propi mossèn havia assegurat que "dins meu Aplech no hi ha l'element pornogràfich que tant abunda dins totes les literatures populars". Des d'un punt de vista molt particular, Toni Gomila torna als orígens de la tradició oral de Mallorca i revisa les rondalles populars de Mn. Alcover (mantenint-ne els mots originals) amb una mirada que arrenca somriures i rialles, i fins i tot fa enrogir algunes galtes. Els dos actors en escena fan un treball esplèndid amb un desplegament interpretatiu en el qual es transvesteixen sense vestits, desdoblen personatges i tot plegat amb un virtuosisme en l'expressió corporal que deixa bocabadat.

 

Els mallorquins Produccions de Ferro tornen després de l'espectacular èxit del multipremiat Acorar que ha captivat a milers d'espectadors i que va ser un gran èxit de públic al Teatre de l'Aurora.

 

 

Una creació col·lectiva de: Toni Gomila, Catalina Florit i Joan Miquel Artigues / Dramatúrgia: Toni Gomila / Intèrprets: Toni Gomila i Catalina Florit / Disseny espai escènic i sonor: Joan Miquel Artigues / Disseny il·luminació: Dani Noceda / Construcció escenografia: Joan Miquel Artigues, Martí Gomila i Margalida Munar / Producció executiva: Fàtima Riera / Comunicació: Cristina Bugallo / Una producció de: Produccions de Ferro


18/19 NOVEMBRE

Dissabte a les 21 h

Diumenge a les 19 h

 Espectacle abonable

TEATRE

 

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Durada: 50 minuts

Preu: 15 € / 12 €

 

COMPRAR ENTRADES

 

MÉS INFORMACIÓ

www.deferro.org

Amb el suport de:
Òmnium Cultural Anoia

Òmnium Cultural Anoia

 

ACTIVITAT PARAL·LELA

Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de dissabte

 

SI T'AGRADA AQUEST ESPECTACLE, POTSER T'INTERESSARÀ...

SIMONE
LES DONES SÀVIES
ES FA SABER...
L'EMPESTAT
YERMA
TRAJECTES LLARGS PER A EMBARCACIONS PETITES

 

IMATGES DE L'ESPECTACLE