Teatre de l'Aurora

Llibertat Jordi Sánchez i Jordi Cuixart!

Divendres, 23.02.2018

RSS

Facebook Twitter YouTube issuu Contacte

 
 
Inici: Programació
Teatre de l'Aurora - Programació

LES DONES SÀVIES

 

DE MOLIÈRE

RICARD FARRÉ I ENRIC CAMBRAY

 

'Les dones sàvies' de Molière, amb Ricard Farré i Enric Cambray

 

Una divertida adaptació d'un gran clàssic que es burla dels pedants d'avui dia. Només dos actors fent tots els personatges, masculins i femenins, en un dels èxits de la temporada.

 

1672, França. Molière i la Companyia del Rei estrenen una comèdia de costums amb un embolic familiar on s'hi recull l'afany de saber de les dones i posa en evidència un poeta mediocre i cregut de l'època.

 

2016, Catalunya. Molière i només dos actors estrenen la mateixa comèdia de costums amb un embolic familiar on, amb un joc interpretatiu que trenca les convencions, s'hi recull la burla dels pedants d'avui dia.

 

Ricard Farré i Enric Cambray encarnen, en un treball impressionant, a vuit personatges, tant masculins com femenins, en aquesta magnífica versió de Les dones sàvies. Si Molière feia una crítica als grans saberuts de la seva època, en aquesta divertida adaptació els equivalents als nostres dies són els tertulians de ràdio i televisió. Una comèdia que explota el ridícul de tots plegats i que clama contra la hipocresia i la pedanteria. Torna a Igualada un dels èxits de la temporada després d'exhaurir totes les localitats el gener passat.

 

 

Intèrprets: Ricard Farré i Enric Cambray / Dramatúrgia: Lluís Hansen i Ricard Farré / Assessoria escènica: Júlia Barceló / Ajudant de direcció: Júlia Bonjoch / Escenografia: Enric Romaní / Vestuari: Marc Udina / Composició musical: Gerard Sesé / Fotografia: May Zircus / Producció: Marina Marcos (El Maldà) 


3/4/5 NOVEMBRE

Divendres i dissabte a les 21 h

Diumenge a les 19 h

 Espectacle abonable

COMÈDIA

 

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Durada: 1 hora i 15 minuts

Preu: 15 € / 12 €

 

COMPRAR ENTRADES

 

MÉS INFORMACIÓ

www.elmalda.cat

 

ACTIVITAT PARAL·LELA

Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de divendres

 

SI T'AGRADA AQUEST ESPECTACLE, POTSER T'INTERESSARÀ...

BARBES DE BALENA
SIMONE
PECCATUM
TRAJECTES LLARGS PER A EMBARCACIONS PETITES

 

IMATGES DE L'ESPECTACLE