Teatre de l'Aurora

Llibertat Jordi Sánchez i Jordi Cuixart!

Divendres, 23.02.2018

RSS

Facebook Twitter YouTube issuu Contacte

 
 
Inici: Programació
Teatre de l'Aurora - Programació

SIMONE

 

Q-ARS TEATRE

 

'Simone'  de Daniela Feixas, amb Q-Ars Teatre i direcció de Ramon Simó

 

Un espectacle amb tocs de comèdia sobre el repartiment de poder entre homes i dones. A Igualada abans d'estrenar-se al Festival Temporada Alta i de fer temporada a Barcelona.

 

El ministre de justícia ha desaparegut voluntàriament. El dia en què el parlament ha d'aprovar el seu nou paquet de lleis, un fet inexplicable el deixa fora de joc. La seva nova realitat física el converteix en una amenaça pels interessos del partit. Sap que ningú és de fiar, sobretot la seva dona, que també té ambicions polítiques. I per això contracta els serveis d'una prostituta en hores baixes. Què passaria si, de forma espontània i radical, la natura comencés a reaccionar davant els desequilibris que la humanitat ha creat?

 

Simone és un espectacle amb tocs de comèdia, novel•la negra i ciència-ficció sobre el poder i el gènere, dirigit per Ramon Simó (exdirector del Festival Grec), que arriba a Igualada just abans d'estrenar-se al festival Temporada Alta i de fer temporada a Barcelona. A càrrec de Q-Ars Teatre, una reconeguda companyia catalana que ha trepitjat els grans teatres del nostre país, amb tres excel•lents actrius en escena.

 

 

Autora: Daniela Feixas / Direcció: Ramon Simó / Ajudant de direcció: Mònica Bofill / Intèrprets: Anna Güell, Tilda Esplugas i Daniela Feixas / Escenografia: Ramon Simó / Vestuari: Agnès Costa / Disseny de llums, so i direcció tècnica: Joan Viscasillas i Paula Miranda / Realització de vídeo i edició: Marc Mittenhoff / Espai sonor: Bárbara Granados / Caracterització: Àngels Salinas / Confecció vestuari: Rosa, I.T / Programador maquinària escènica: Ventura López Kalász / Xarxes socials: Marc Mittenhoff / Disseny gràfic: Albert Aran / Producció: Q-ars Teatre / Amb la col·laboració especial de: Xavier Graset / Amb el suport de: ICEC, Ajuntament Barcelona, CAET, Teatre de l'Aurora i Temporada Alta


20/21/22 OCTUBRE

Divendres i dissabte a les 21 h

Diumenge a les 19 h

 Espectacle abonable

TEATRE

 

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Durada: 1 hora i 10 minuts

Preu: 15 € / 12 €

 

COMPRAR ENTRADES

 

MÉS INFORMACIÓ

Facebook de 'Simone'

 

ACTIVITAT PARAL·LELA

Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de divendres

 

SI T'AGRADA AQUEST ESPECTACLE, POTSER T'INTERESSARÀ...

BARBES DE BALENA
LES DONES SÀVIES
PECCATUM
YERMA
TRAJECTES LLARGS PER A EMBARCACIONS PETITES

 

IMATGES DE L'ESPECTACLE