Teatre de l'Aurora

Llibertat Jordi Sánchez i Jordi Cuixart!

Divendres, 23.02.2018

RSS

Facebook Twitter YouTube issuu Contacte

 
 
Inici: Programació
Teatre de l'Aurora - Programació

LA QUARTA VIA

 

T-ATRACO TEATRE

 

'La Quarta Via' amb T-Atraco Teatre

 

Un mosso d'esquadra i un independentista "de la ceba" s'uneixen per aconseguir que Catalunya pugui votar lliurement. Torna la divertida segona part de l'espectacle d'èxit 'La butaca'.

 

La Quarta Via s'inicia el dia en què Catalunya es disposa a celebrar el Referèndum Unilateral d'Independència. Davant la reacció de l'Estat espanyol, els herois de La butaca (l'anterior espectacle de T-Atraco Teatre), Josep Moragues (independentista "de la ceba") i Toni Villa (mosso d'esquadra d'origen gallec) uneixen les seves forces i habilitats (poques) per aconseguir que Catalunya pugui votar lliurement. Ho aconseguiran?

 

T-Atraco Teatre torna amb un nou i esbojarrat espectacle sobre la independència de Catalunya, després de l'èxit aconseguit amb La butaca, amb més de 100 representacions. La Quarta Via és la segona part d'aquest espectacle, protagonitzat pel conegut actor igualadí Joan Valentí i per Robert Gobern.

 

 

Autoria i interpretació: Robert Gobern i Joan Valentí "Nan" / Escenografia i construcció: Joan Jorba - Miró / Vestuari: Patra / So i efectes: David Oriol Rebollo i Xavier Amat / Fotografia: Josep Balcells / Producció: T-Atraco Teatre


25/26/27/28 AGOST

Divendres a les 20 h

Dissabte i diumenge a les 21 h

Dilluns a les 19:30 h

 

TEATRE D'HUMOR

 

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Durada: 60 minuts

Preu: 15 € / 12 €

 

COMPRAR ENTRADES

 

MÉS INFORMACIÓ

Web de T-Atraco Teatre

 

IMATGES DE L'ESPECTACLE