Teatre de l'Aurora

Llibertat Jordi Sánchez i Jordi Cuixart!

Dimecres, 17.01.2018

RSS

Facebook Twitter YouTube issuu Contacte

 
 
Inici: Programació
Teatre de l'Aurora - Programació

LA CASA PERDUDA

 

CIA. TEATRE DE L'AURORA

 

'La casa perduda', el nou espectacle per a tots els públics del Teatre de l'Aurora

 

Dan perd casa seva i inicia un viatge per trobar un nou lloc on viure. Les migracions a escena en el segon espectacle per a tots els públics del Teatre de l'Aurora, amb una gran força visual i musical.

 

Dan viu en una petita casa al mig d'una serralada fent de guardià del bon temps. Però un matí, un fet inesperat fa trontollar les parets de casa seva fins a enlairar-se i desaparèixer en la llunyania. I després de les parets, els mobles. Fins i tot els seus records es perden.

 

Quan per fi torna la calma, en Dan ho ha perdut tot. Només pot fer una cosa: a contracor, marxar a la recerca de casa seva, deixant enrere tot el que estima. Així començarà un llarg viatge cap a terres llunyanes i desconegudes, resseguint les passes d'altres que ja van marxar, on buscarà un nou lloc on viure.

 

La Cia. Teatre de l'Aurora, després de l'èxit de El Comte Arnau, presenta el seu segon espectacle per a tots els públics, La casa perduda. Un muntatge sobre les migracions de gran riquesa visual i musical que fascinarà a grans i petits.

 

 

Direcció: Joan Arqué / Intèrprets: Andreu Martínez, Magda Puig i Pep Pascual / Dramatúrgia: Salvador S. Sánchez / Música: Pep Pascual / Disseny escenografia: Adrià Pinar / Construcció escenografia: Adrià Pinar i Pau Segalès / Màscara i titella: Carles Piera / Disseny i confecció vestuari: Rosa Lugo / Il·luminació: Xavier Amat / Tècnics so i llum: Xavier Amat i Rafel Roca / Maquinista: Pau Segalès / Direcció de producció: Òscar Balcells / Producció: Montse Pelfort i Montse Valentí / Premsa: Toni Cortès / Il·lustració: Xavier Mula / Distribució: Xavier Gonzàlez (Escenapart Management) / Amb la col·laboració de: Fira de Titelles de Lleida i Nau Ivanow / Amb el suport de: Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya


27/28 MAIG

Dissabte a les 18 h

Diumenge a les 12 h i a les 18 h

 

FAMILIAR

 

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Durada: 55 minuts

Edat recomanada: A partir de 5 anys

Preu: 8 € / 6 €

 

COMPRAR ENTRADES

 

MÉS INFORMACIÓ

www.teatreaurora.cat