Teatre de l'Aurora

Venda d'entrades online

Dissabte, 22.07.2017

RSS

Facebook Twitter YouTube issuu Contacte

 
 
Inici: Programació
Teatre de l'Aurora - Programació

ELS DARRERS DIES DE LA CATALUNYA REPUBLICANA

 

TERRA TEATRE

 

'Els darrers dies de la Catalunya republicana' amb la companyia Terra Teatre

 

L'actor anoienc Jordi Hervàs encarna a l'escriptor i polític Rovira i Virgili per fer-nos viure l'èxode català de 1939. Un espectacle històric totalment vinculat amb l'actualitat.

 

Els darrers dies de la Catalunya republicana és la narració verídica dels dies dramàtics viscuts per l'escriptor i polític Antoni Rovira i Virgili quan entra en fase culminant l'ofensiva final de Franco contra Catalunya. El polític explica, en primera persona, el viatge sense retorn que va fer amb la seva família i diverses personalitats polítiques i culturals fins a França. En aquest viatge, compartirà amb la resta de catalans i catalanes tots els dolors: la pèrdua de la llar, la fam, el fred i la incertitud del demà.

 

Basat en l'obra del mateix títol de Rovira i Virgili, l'espectacle mostra l'angoixa, la desfeta i l'èxode dels catalans, que han estat les principals víctimes de la guerra encesa a Espanya per l'alçament militar de l'any 1936. Multitud de temes connecten els anys 30 amb l'actualitat: les relacions entre Catalunya i Espanya, els èxodes per Europa i la por a la pèrdua de la pròpia identitat.

 

L'actor anoienc Jordi Hervàs dóna a vida a Rovira i Virgili en un diàleg entre el personatge i el violoncel·lista igualadí Edmon Bosch, que s'expressa amb el seu instrument.

 

 

Autor: Antoni Rovira i Virgili / Adaptació: Jordi Hervàs Solà / Direcció: Marc Hervàs Solà / Actor: Jordi Hervàs / Músic: Edmon Bosch / Espai: Marc i Jordi Hervàs / Attrezzo: Irene Santos / Amb la col·laboració de: La Casa del Teatre Nu i Teatre de l'Aurora / Amb el suport de: Universitat Rovira i Virgili


28/29/30 OCTUBRE

Divendres i dissabte a les 21 h

Diumenge a les 19 h

 Espectacle abonable

TEATRE

 

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Durada: 1 hora i 10 minuts

Preu: 15 € / 12 €

 

COMPRAR ENTRADES

 

MÉS INFORMACIÓ

www.facebook.com/terrateatre

 

ACTIVITAT PARAL·LELA

Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de divendres

 

SI T'AGRADA AQUEST ESPECTACLE, POTSER T'INTERESSARÀ...

HIMMELWEG
EL BON LLADRE

 

IMATGES DE L'ESPECTACLE