Little Night

Imaginart

Comprar
8 €
dg. 26.11.23

26 NOVEMBREINFORMACIÓ PRÀCTICA
Diumenge a les 11 h, 12 h, 13 h, 16:30 h, 17:30 h i 18:30 h
Durada: 40 minuts
Edat recomanada: de 2 a 5 anys
Preu: 10 € / 8 €

MÉS INFORMACIÓ
www.elpetit.cat

AMB EL SUPORT DE

Boca a Boca

Compartir

Frase destacada

Una experiència interactiva única per als més petits, una immersió a través del joc en la nit més màgica i fantàstica plena d’imatges sugerents, en el marc del Festival elPetit. 

/ Una experiència interactiva única per als més petits, una immersió a través del joc en la nit més màgica i fantàstica plena d’imatges suggerents, en el marc del Festival elPetit.  

 

Un espectacle interactiu, suggerent i juganer que estimula els sentits dels més menuts de la casa. 

Little Night és una experiència audiovisual immersiva. Un terra blanc. Vestits blancs per als nens i nenes que hi participen. Una explosió d’imatges i sons estimulants. 

En el marc del Festival elPetit, Little Night convida a jugar amb la nit i el seu univers màgic, divertit i surrealista: estrelles que viatgen amb la seva bossa de mà, senyors amb paraigües que cauen del cel, taques de colors que ho envaeixen tot amb imatges suggerents que estimulen els sentits, provocant el joc dels nens i nenes, que canvien de forma i color quan se'ls toca, quan se'ls persegueix... 

 

Direcció: Eulàlia Ribera i Jordi Colominas / Guió, grafisme i animació: Carles Porta / Banda sonora i composició musical: Josep Maria Baldomà / Programació: Román Torre / Producció: Isabel Urpí / Intèrprets: Raquel Viñuales i Claudia Lizeth / Tècnic en gira: Jordi Llunell, Arnau Pardo, Pedro Salazar / Producció de gira i distribució: Jaume Nieto 

 

ElPetit, 19è Festival Internacional d'Arts per a la primera infància

Aquest novembre, Igualada tornarà a ser escenari del Festival Internacional elPetit, convertit en referent europeu, una oportunitat única per veure els millors espectacles per als més petits. 

El Festival internacional elPetit té per objectiu apropar les arts en viu a la primera infància i reivindicar la importància de viure experiències artístiques en els primers anys de vida. De l’11 al 26 de novembre el Festival elPetit omplirà els espais de 13 ciutats del territori amb algunes de les millors propostes internacionals i nacionals per al públic més menut. L’edició 2023 es caracteritza per ser fidel a l’essència d’elPetit amb una àmplia programació d’experiències immersives d’alta qualitat, innovadores, enfocades en els llenguatges contemporanis i que aposten pel talent emergent. Aquest any, el Festival dona la benvinguda a dues noves seus, Madrid i Mallorca i inclou l’estrena de les últimes creacions d’artistes catalans que han comptat amb el suport del Festival elPetit i del Mercat de les Flors. En total, més de 100 espais d’encontre artístic on descobrir el món que ens envolta a través del joc, els sentits i la imaginació.

Diumenge
26
nov
11:00 h
 
Des de
8 €
Diumenge
26
nov
12:00 h
 
Des de
8 €
Diumenge
26
nov
13:00 h
 
Des de
8 €
Diumenge
26
nov
16:30 h
 
Des de
8 €
Diumenge
26
nov
17:30 h
 
Des de
8 €
Si t’agrada aquesta proposta, potser t’interessarà...
El protagonista de l'espectacle assegut a terra mirant-se cap amunt una escala de fusta plegada Comprar
2023-2024
UP!
Lagunarte (França)
ds. 25.11.23

Un magnífic espectacle dirigit als més menuts de casa on a través de la veu i els objectes viatjarem per l’aventura de fer-se gran. Dins una nova edició del Festival elPetit.

Per gaudir en família
El capoll blanc d'una eruga sobre un fons blanc Comprar
2023-2024
Rrrrr, Història d'una eruga
La companyia del príncep Totilau
Del dv. 29.12.23 al ds. 30.12.23 | 18:00 h

Un evocador espectacle visual sobre la metamorfosi d’una papallona a càrrec d’una de les millors companyies de l’Anoia. Dins el Cicle Km.0, espectacles familiars fets aquí.

Segell local Per gaudir en família
L'actor Pep Farrés, de costat mirant a la dreta, sostenintel cap d'un titella, davant d'un piano de cua amb el pianista Guillem Martí Comprar
2023-2024
La història de Babar
Pep Farrés i Guillem Martí
Del ds. 06.01.24 al dg. 07.01.24

Una rotllana de 50 espectadors amb el piano i l’escena al mig. Un clàssic de la literatura infantil que connectarà amb petits i grans, dins el Cicle Km.0 d'espectacles familiars fets aquí.

Segell local Per gaudir en família