Little Night

Imaginart

Finalitzat
dg. 26.11.23

26 NOVEMBREINFORMACIÓ PRÀCTICA
Diumenge a les 11 h, 12 h, 13 h, 16:30 h, 17:30 h i 18:30 h
Durada: 40 minuts
Edat recomanada: de 2 a 5 anys
Preu: 10 € / 8 €

MÉS INFORMACIÓ
www.elpetit.cat

AMB EL SUPORT DE

Boca a Boca

Compartir

Aparcament Teatre de l'Aurora

/ Una experiència interactiva única per als més petits, una immersió a través del joc en la nit més màgica i fantàstica plena d’imatges suggerents, en el marc del Festival elPetit.  

 

Un espectacle interactiu, suggerent i juganer que estimula els sentits dels més menuts de la casa. 

Little Night és una experiència audiovisual immersiva. Un terra blanc. Vestits blancs per als nens i nenes que hi participen. Una explosió d’imatges i sons estimulants. 

En el marc del Festival elPetit, Little Night convida a jugar amb la nit i el seu univers màgic, divertit i surrealista: estrelles que viatgen amb la seva bossa de mà, senyors amb paraigües que cauen del cel, taques de colors que ho envaeixen tot amb imatges suggerents que estimulen els sentits, provocant el joc dels nens i nenes, que canvien de forma i color quan se'ls toca, quan se'ls persegueix... 

 

 

Direcció: Eulàlia Ribera i Jordi Colominas / Guió, grafisme i animació: Carles Porta / Banda sonora i composició musical: Josep Maria Baldomà / Programació: Román Torre / Producció: Isabel Urpí / Intèrprets: Raquel Viñuales i Claudia Lizeth / Tècnic en gira: Jordi Llunell, Arnau Pardo, Pedro Salazar / Producció de gira i distribució: Jaume Nieto 

 

ElPetit, 19è Festival Internacional d'Arts per a la primera infància

Aquest novembre, Igualada tornarà a ser escenari del Festival Internacional elPetit, convertit en referent europeu, una oportunitat única per veure els millors espectacles per als més petits. 

El Festival internacional elPetit té per objectiu apropar les arts en viu a la primera infància i reivindicar la importància de viure experiències artístiques en els primers anys de vida. De l’11 al 26 de novembre el Festival elPetit omplirà els espais de 13 ciutats del territori amb algunes de les millors propostes internacionals i nacionals per al públic més menut. L’edició 2023 es caracteritza per ser fidel a l’essència d’elPetit amb una àmplia programació d’experiències immersives d’alta qualitat, innovadores, enfocades en els llenguatges contemporanis i que aposten pel talent emergent. Aquest any, el Festival dona la benvinguda a dues noves seus, Madrid i Mallorca i inclou l’estrena de les últimes creacions d’artistes catalans que han comptat amb el suport del Festival elPetit i del Mercat de les Flors. En total, més de 100 espais d’encontre artístic on descobrir el món que ens envolta a través del joc, els sentits i la imaginació.

 

Si vols saber-ne més...

Entrevista a Eulàlia Ribera, directora del festival, al programa "La Galeria" de Ràdio Igualada

Web del festival elPetit, amb tota la programació 2023

Diumenge
26
nov
11:00 h
 
Des de
8 €
Finalitzat
Diumenge
26
nov
12:00 h
 
Des de
8 €
Finalitzat
Diumenge
26
nov
13:00 h
 
Des de
8 €
Finalitzat
Diumenge
26
nov
16:30 h
 
Des de
8 €
Finalitzat
Diumenge
26
nov
17:30 h
 
Des de
8 €
Finalitzat