Iceberg

Cia. Les Heyvan

Comprar
14 €
Del dv. 20.10.23 al dg. 22.10.23

20/21/22 OCTUBRE

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Divendres i dissabte a les 20 h
Diumenge a les 19 h
Durada: 1 hora 
Preu: des de 14 €

ACTIVITAT PARAL·LELA
Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de divendres

Compartir

Frase destacada

Deu joves artistes pugen a l’escenari per denunciar els conflictes que afecten a la salut mental de la joventut. Espectacle guanyador de la primera convocatòria ‘Estrena’t al territori’.

/ Deu joves artistes pugen a l’escenari per denunciar els conflictes que afecten a la salut mental de la joventut. Espectacle guanyador de la primera convocatòria ‘Estrena’t al territori’.

 

Cada onze minuts morirà un adolescent al territori espanyol. Acció que es repeteix cada dia sense cap intent de denúncia o de crítica. Formem part d’una societat que viu d'esquena als seus propis símptomes: la gordofòbia, les influències negatives de les xarxes socials, els trastorns de la conducta alimentària, el maltractament sexual i psicològic, l'ansietat, la depressió… Iceberg denuncia de manera intrínseca com l'estructura patriarcal pot acabar derivant a la mort per suïcidi.

La companyia Les Heyvan, integrada per deu joves actrius, posa a l’escenari diverses problemàtiques que afecten la salut mental de la joventut a partir de la dansa, el text i la performance, viatjant entre la comèdia més sarcàstica i el drama més profund.

Iceberg és la proposta guanyadora de la primera convocatòria Estrena’t al territori, nascuda per impulsar la creació teatral emergent mitjançant el suport a companyies novells per a la producció i gira de dramatúrgies pròpies. Està organitzada per la Sala Trono (Tarragona), la Sala La Planeta (Girona), la sala La Mercantil (Balaguer) i el Teatre de l’Aurora (Igualada).

 

Autoria: Cia. Les Heyvan / Direcció: Carla Abulí / Direcció coreogràfica: Andrea Jiménez / Intèrprets: Alba Marín, Alba Perramon, Carmen Domínguez, Laura Torrades, Luana Rocha, Mariona Muñoz, Marina Orriols, Marta Pastallé, Noa Bieto i Sofia Griorieva / Il·luminació i espai sonor: Marc Benavent / Fotografia: Joan Espina

Divendres
20
oct
20:00 h
 
Des de
14 €
Dissabte
21
oct
20:00 h
 
Des de
14 €
Diumenge
22
oct
19:00 h
 
Des de
14 €
Si t’agrada aquesta proposta, potser t’interessarà...
Un noi i dues noies ballant amb els braços enlaire i amb expressió de passar-ho bé Comprar
2023-2024
CR#SH (tothom pot caure)
Mea Culpa
Del dv. 22.09.23 al dg. 24.09.23

Un espectacle fresc, humorístic i vitalista sobre la salut mental dels joves però per a joves de totes les edats, aplaudit per la crítica i el públic. Al cap i a la fi, tots podem caure.

Aplaudits per la crítica Actualitat a escena Petits grans èxits Nous creadors
Imatge dels rostres dels actors Pablo Macho i Emmar Arquillué, un amb el cap al costat de l'altre i guarnits amb margarides Comprar
2023-2024
Loco Amoris
La Bella Otero
Del dv. 17.11.23 al dg. 19.11.23

Què passa quan el wifi és l’únic que ens manté connectats? Una comèdia romàntica sobre les formes infinites de l’amor en una relació de parella a distància. Amb Emma Arquillué i Pablo Macho.

Per passar una bona estona Nous creadors
El rostre de l'actriu Clara Mingueza, protagonista de l'espectacle, mirant fixament a càmera portant una perruca de mitja melena blanca i un jersei fúcsia Comprar
2023-2024
Scratch
AKA Teatre
Del dv. 01.12.23 al dg. 03.12.23

Els creadors d’A.K.A. tornen amb un sorprenent espectacle que ja ha recollit l’aplaudiment del públic arreu. Les vivències d’una DJ que viu entre les lleis de la nit i els desitjos més íntims.

Noves dramatúrgies Actualitat a escena