Iceberg

Cia. Les Heyvan

Finalitzat
Del dv. 20.10.23 al dg. 22.10.23

20/21/22 OCTUBRE

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Divendres i dissabte a les 20 h
Diumenge a les 19 h
Durada: 1 hora 
Preu: des de 14 €

ACTIVITAT PARAL·LELA
Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de divendres

Compartir

Aparcament Teatre de l'Aurora

/ Deu joves artistes pugen a l’escenari per denunciar els conflictes que afecten a la salut mental de la joventut. Espectacle guanyador de la primera convocatòria ‘Estrena’t al territori’.

 

Cada onze minuts morirà un adolescent al territori espanyol. Acció que es repeteix cada dia sense cap intent de denúncia o de crítica. Formem part d’una societat que viu d'esquena als seus propis símptomes: la gordofòbia, les influències negatives de les xarxes socials, els trastorns de la conducta alimentària, el maltractament sexual i psicològic, l'ansietat, la depressió… Iceberg denuncia de manera intrínseca com l'estructura patriarcal pot acabar derivant a la mort per suïcidi.

La companyia Les Heyvan, integrada per deu joves actrius, posa a l’escenari diverses problemàtiques que afecten la salut mental de la joventut a partir de la dansa, el text i la performance, viatjant entre la comèdia més sarcàstica i el drama més profund.

Iceberg és la proposta guanyadora de la primera convocatòria Estrena’t al territori, nascuda per impulsar la creació teatral emergent mitjançant el suport a companyies novells per a la producció i gira de dramatúrgies pròpies. Està organitzada per la Sala Trono (Tarragona), la Sala La Planeta (Girona), la sala La Mercantil (Balaguer) i el Teatre de l’Aurora (Igualada).

 

 

Autoria: Cia. Les Heyvan / Direcció: Carla Abulí / Direcció coreogràfica: Andrea Jiménez / Intèrprets: Alba Marín, Alba Perramon, Carmen Domínguez, Laura Torrades, Luana Rocha, Mariona Muñoz, Marina Orriols, Marta Pastallé, Noa Bieto i Sofia Griorieva / Il·luminació i espai sonor: Marc Benavent / Fotografia: Joan Espina

 

Si vols saber-ne més...

Entrevista a la Cia. Les Heyvan, al programa "La Galeria" de Ràdio Igualada

Divendres
20
oct
20:00 h
 
Des de
14 €
Finalitzat
Dissabte
21
oct
20:00 h
 
Des de
14 €
Finalitzat
Diumenge
22
oct
19:00 h
 
Des de
14 €
Finalitzat