Kolmik Trio

2-ismes i un clàssic

Finalitzat
divendres, 29 d’abril | 20:00 h

29 ABRIL

Cicle Música de primera fila

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Divendres a les 20 h
Durada: 50 minuts
Preu: 12 € / 10 €

 

Compartir

/ Un concert de violí, clarinet i piano per descobrir obres de diversos estils i autors com Mozart, Milhaud i Khachaturian.

 

Després de tenir durant deu anys un grup de WhatsApp anomenat “trio”, el violinista Luis Peña, la clarinetista Sara Fernández i el pianista Sergi Esparza van decidir convertir-lo en una realitat musical. Interessats en el repertori de cambra, creen Kolmik Trio per descobrir les obres per a aquesta formació musical tant singular.

A 2-ismes i un clàssic, ens proposen un concert que transcorre per obres escrites per a aquesta formació d’autors i estils molt diversos: W.A. Mozart, Darius Milhaud i Aram Khachaturian. La vessant clàssica evidentment està representada per Mozart; l’obra de Milhaud es caracteritza per l'ús de la politonalitat i de patrons rítmics derivats del jazz; i les obres de Khachaturian estan inspirades en la música popular d’Ärmènia, d’on era originari. En conjunt, un repertori eclèctic per descobrir la música de cambra per a violí, clarinet i piano, a càrrec de tres intèrprets d’alt nivell.

 

Violí: Luis Peña / Clarinet: Sara Fernández / Piano: Sergi Esparza

Divendres
29
abr
20:00 h
 
Des de
12 €
Finalitzat