Accions de resistència

Cia. Susanna Barranco

Finalitzat
Del ds. 19.09.20 al dg. 20.09.20

19/20 SETEMBRE Dissabte a les 21 h
Diumenge a les 19 h

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Durada: 1 hora i 20 minuts
Preu: 16 € / 13 €

MÉS INFORMACIÓ
www.susannabarranco.com

ACTIVITAT PARAL·LELA
Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de dissabte

AMB EL SUPORT DE

Premi BBVA de Teatre

Compartir

Un impactant espectacle que mostra una societat futura on néixer, viure, treballar i morir esdevenen una peça més de l’intercanvi mercantil. Una obra essencial finalista del Premi BBVA de Teatre 2020.

 

Any 2054. Assistim a la imposició d’una economia planetària extrema en què el capitalisme, el mercat sense democràcia, campa al seu aire. La marxa triomfal dels diners, darrera expressió de l’individualisme, s’ha convertit en l’única llei del món. Han desaparegut els serveis públics, després la democràcia, i, finalment, les nacions i els estats. El món sencer s’organitza al voltant de dues exigències: protegir-se i distreure’s. Protegir-se i entretenir-se. Benvinguts a l’Hiperimperi de l’Ordre Mercantil!

Accions de resistència mostra la incertesa a la qual estem sotmesos pel tipus de sistema econòmic que habitem i fem créixer. Una crítica a l’ordre mercantil a través de quatre accions de resistència: parir, caminar, no produir i morir. A l’obra es barregen la creació documental, l’espai escènic i el text, creant una atmosfera que es situa entre la realitat i la ficció, i que ha tingut una molt bona acollida al seu pas per diversos teatres barcelonins. L’espectacle ha merescut ser un dels quatre finalistes del Premi BBVA de Teatre 2020, en el qual col·labora per primera vegada el Teatre de l’Aurora.

 

Direcció: Susanna Barranco / Text i assessorament de direcció: Marta Galán / Coaching interpretació i ajudant de direcció: Núria Badia / Interpretació: Susanna Barranco / Vídeo documental: Susanna Barranco / Assistent de vídeo documental: Txell Casas / Postproducció de vídeo: Juan Morales / Bateria i so: Cristian Mira / Llums: Ana Rovira / Composició de piano: Jofre Horta / Base musical Smells: Asow / Base musical Quaiets: Amat Mira / Producció: Cia. Susanna Barranco / Assistent de producció: Dolors Galí i Sílvia Girmé / Producció vídeo: La Barranco Films / Disseny: Aura Torné

 

Instagram

Twitter

Dissabte
19
set
21:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat
Diumenge
20
set
19:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat