Decadència

De Steven Berkoff - Glòria Balañà

Finalitzat
Del dv. 24.01.20 al dg. 26.01.20

24/25/26 GENER Divendres i dissabte a les 21 h
Diumenge a les 19 h

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Durada: 1 hora i 25 minuts
Preu: 16 € / 13 €

ACTIVITAT PARAL·LELA
Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de divendres

Compartir

Un retrat crític, sarcàstic i carregat d’humor negre sobre la classe alta d’Anglaterra. Un text clau de la dramatúrgia britànica amb dos grans intèrprets a l’escenari.

 

Helen és una dama de l’alta burgesia que té Steve com a amant, un vividor fill també de família de classe alta. Steve està casat amb Sybil, una nova rica que vol venjar-se d’Steve des que s’ha assabentat de la seva infidelitat. Per a això, contracta un detectiu privat, Les, un pobre home amb qui se’n va al llit mentre tracen el pla per carregar-se Steve. L’aventura de Helen i Steve es consuma i es manté ben viva mentre que la relació entre Sybil i Les anirà decaient fins a la ruptura i desfeta total de la seva història i dels seus plans. Un cop més, el triomf decadent de la classe benestant.

Decadència és un retrat satíric, mordaç i carregat d’humor negre de la classe alta d’Anglaterra. Un text clau de la dramatúrgia britànica, escrit per Steven Berkoff, considerat un autor maleït i punyent. L’obra, interpretada per Carles Martínez i Míriam Alamany, gira al voltant de la decadència moral d’uns personatges (dues parelles i més d’una traïció) i uns valors representants de l’alta societat “benestant i frívola, culta, rica i banal”. Una història d’amants i desenganys que acabarà amb el triomf decadent de la classe benestant. Una comèdia ferotge que revela allò que la societat intenta emmascarar. Després d’estrenar-se al festival Temporada Alta 2019, passa per Igualada abans de fer temporada a Barcelona.

 

Autor: Steven Berkoff / Direcció: Glòria Balañà Altimira / Ajudant de direcció: Núria Rocamora / Intèrprets: Carles Martínez i Míriam Alamany / Traducció: Neus Bonilla i Carme Camacho / Espai escènic i vídeo: Alfonso Ferri i Laia Tubio / Il·luminació: Sylvia Kuchinow / Vestuari: Alberto Merino Silva / Sastressa: Aina March / Perruqueria i maquillatge: Alicia Machín / So: Àlex Polls / Moviment: Montse Colomé / Fotografia: Aleix Marin / Distribució: Xavier Gonzàlez - Escenapart / Coproducció: Associació Elecktra Projectes Culturals i Temporada Alta 2019

Divendres
24
gen
21:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat
Dissabte
25
gen
21:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat
Diumenge
26
gen
19:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat