La Celestina

Bambalina Teatre Practicable (País Valencià)

Finalitzat
Del dv. 27.09.19 al dg. 29.09.19

27/28/29 SETEMBRE Divendres i dissabte a les 21 h
Diumenge a les 19 h

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Durada: 1 hora i 20 minuts
Preu: 16 € / 13 €
Espectacle en castellà

MÉS INFORMACIÓ
www.bambalina.es

ACTIVITAT PARAL·LELA
Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de divendres

Compartir

Una magnífica adaptació d’un clàssic de tots els temps a càrrec d’una de les millors companyies del País Valencià. Un espectacle guardonat amb quatre Premis de les Arts Escèniques Valencianes.

 

La companyia valenciana Bambalina Teatre Practicable presenta una versió essencial, amb només dos actors i a partir de la tècnica del titelles i teatre d’objectes, d’una de les obres fonamentals de la literatura espanyola: La Celestina, de Fernando de Rojas. Una història sobre l’amor cortès: Calisto, un jove de classe alta, coneix Melibea i se n’enamora, tot i que ella el rebutja; trist i decebut, arriba a casa i li explica les seves penes al seu criat Sempronio, qui li proposa que utilitzi la vella Celestina com a intermediària.

La combinació del teatre d’actors, dels titelles i del teatre d’objectes faran possible una posada en escena dinàmica i contemporània, rica en imatges i recursos plàstics en sintonia amb el brillant itinerari artístic de Bambalina. Una magnífica adaptació que ha estat guardonada amb quatre Premis de les Arts Escèniques Valencianes: Millor espectacle de Teatre, Millor actriu, Millor adaptació de text i Millor direcció escènica.

 

Intèrprets: Águeda Llorca i Pau Gregori / Adaptació i direcció: Jaume Policarpo / Disseny d’il·luminació: Ximo Rojo / Disseny d’escenografia: Jaume Policarpo / Il·lustracions dels titelles i disseny gràfic: Jaume Marco / Disseny de vestuari: María Almudéver / Construcció de titelles: Miguel Ángel Camacho / Fotografia: Vicente A. Jiménez / Vídeo: Albert Staromiejski / Construcció de l’estructura metàl·lica: Jovipac / Ajudant d’escenografia: Miquel Ángel Camacho / Producció i distribució: Ruth Atienza i Marisol Limiñana

 

Instagram

Twitter

Divendres
27
set
21:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat
Dissabte
28
set
21:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat
Diumenge
29
set
19:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat