Interiors

de Concha Milla - Cia. La Simone

Finalitzat
Del dv. 26.04.19 al dg. 28.04.19

26/27/28 ABRIL Divendres i dissabte a les 21 h
Diumenge a les 19 h

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Durada: 1 hora i 10 minuts
Preu: 15 € / 12 €

ACTIVITAT PARAL·LELA
Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de divendres

Compartir

Un sopar aparentment afable es converteix en una nit on tot canviarà per sempre, com la vida mateixa. Un espectacle en clau d’humor sobre el món de la parella amb quatre magnífics actors damunt l’escenari.

 

Dues parelles es troben un vespre d'estiu per sopar al pati d'una casa d'un petit poble de l'Empordà. La Sara i l'Hugo formen una parella estable i madura des de fa més de dos anys. Tots dos venen de relacions anteriors complicades i han decidit caminar junts per cuidar-se i respectar-se. L'Àgata i el Simó són una parella que fa poc que van junts. El Simó és vint anys més jove que l'Àgata i la seva relació és alegre, vital i apassionada. Tots quatre queden per sopar a casa de la Sara. El que pot semblar un sopar afable s'acabarà convertint en una nit on la relació de tots quatre canviarà per sempre.

Concha Milla escriu i dirigeix el seu segon espectacle i també comparteix escenari amb Patricia Mendoza, Sergio Matamala i Alejandro Bordanove en aquest espectacle en clau d’humor sobre el món de la parella que ha esta molt ben rebut al seu pas per Barcelona.

 

Dramatúrgia i direcció: Concha Milla / Repartiment: Concha Milla, Patricia Mendoza, Sergio Matamala i Alejandro Bordanove / Ajudant de direcció: Gemma Sangerman / Producció Executiva: Ariadna Castedo / Escenografia i vestuari: La Simone / Disseny de llums: Quim Otero / Disseny de so: Concha Milla / Fotografia i disseny gràfic: Dos Puntos Fotografia

 

Instagram

Divendres
26
abr
21:00 h
 
Des de
12 €
Finalitzat
Dissabte
27
abr
21:00 h
 
Des de
12 €
Finalitzat
Diumenge
28
abr
19:00 h
 
Des de
12 €
Finalitzat