Les dones de Guido Contini

Amb Mariona Castillo i Gustavo Llull

Finalitzat
Del dv. 30.11.18 al dg. 02.12.18

30 NOV / 1/2 DES Divendres i dissabte a les 21 h
Diumenge a les 19 h

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Durada: 1 hora i  25 minuts
Preu: 15 € / 12 €

ACTIVITAT PARAL·LELA
Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de divendres

Compartir

Una brillant actriu que interpreta excel·lentment tots els papers de l’auca en un sorprenent espectacle basat en el musical 'Nine'. Tot un fenomen que li ha valgut les millors crítiques

 

Guido Contini és un prestigiós cineasta que assaboreix el seu darrer i major èxit al mateix temps que travessa la crisi dels quaranta que li bloqueja els seus impulsos creatius i l’enreda en una xarxa de problemes romàntics i emocionals.

Mariona Castillo interpreta brillantment les nou dones de Guido Contini: l’esposa, l’amant, la productora, la musa, la monja que el va educar, les fans, les que el critiquen, la prostituta amb qui va perdre la virginitat i la seva mare. A través de petits monòlegs amb forma de cançons que canten les dones que envolten el famós director, coneixerem els entrellats de la vida del cineasta.

Les dones de Guido Contini és la síntesi del musical Nine de Maury Yeston estrenat a Broadway als 70, un espectacle pensat per 25 intèrprets i una orquestra, que David Pintó ha adaptat, traduït i dirigit. Les dones de Guido Contini compten amb la direcció musical i la interpretació al piano de Gustavo Llull, que aconsegueix un so diferent per a cada dona; Mariona Castillo afronta aquest repte interpretatiu brillantment i la coreògrafa Ariadna Peya aconsegueix, a més, que Castillo transformi el seu cos i la seva veu en cada un dels nou personatges. Tot un exercici d’interpretació que no ens hem de deixar perdre en aquest sorprenent musical que ha estat aplaudit per crítica i públic al seu pas per Barcelona.

 

Intèrpret: Mariona Castillo / Pianista: Gustavo Llull / Adaptació i direcció escènica: David Pintó / Direcció musical: Gustavo Llull / Coreografia: Ariadna Peya / Disseny d’il·luminació: Jordi Berch / Espai sonor: Josep Sánchez-Rico / Producció executiva: Cristina Ferrer - Tot Produccions

 

Divendres
30
nov
21:00 h
 
Des de
12 €
Finalitzat
Dissabte
01
des
21:00 h
 
Des de
12 €
Finalitzat
Diumenge
02
des
19:00 h
 
Des de
12 €
Finalitzat