Teatre de l'Aurora

Llibertat presos polítics

Divendres, 21.09.2018

RSS

Facebook Twitter YouTube issuu Contacte

 
 
Inici: Premsa Notícies Somriures garantits amb 'Be God Is', qualificat d'imperdible per públic i crítica

Somriures garantits amb 'Be God Is', qualificat d'imperdible per públic i crítica

Un divertidíssim espectacle ple de gags protagonitzat pels polifacètics Oriol Pla, Marc Sastre i Blai Juanet Sanagustín.

'Be God Is' amb Espai Dual

El Teatre de l'Aurora acull aquest dissabte i diumenge un divertidíssim xou ple de gags on tres artistes brillants -el televisiu Oriol Pla, Marc Sastre i Blai Juanet Sanagustín- aconsegueixen que tothom surti del teatre amb un somriure d'orella a orella. Be God Is és un espectacle que, la Comissió de Programació del Teatre de l'Aurora, feia temps que treballava per portar a Igualada i compta amb el qualificatiu d'"imperdible" per part de públic i crítica.

Be God Is (llegit en català, bigotis) és un espectacle delirant i addictiu on els tres grans actors que hi ha sobre l'escenari utilitzen la música en directe, l'humor i el teatre gestual per crear diferents números. Els tres personatges muts, interpretats pels polifacètics actors i músics interactuen amb gags i petites històries amb una ingenuïtat i senzillesa que fa pensar en els germans Marx i les maneres de Chaplin.

El secret d'aquests tres artistes polivalents és ben simple: són els primers que gaudeixen al 100% de l'espectacle, donant-t'ho tot sobre l'escenari i encomanant aquesta energia i bon rotllo al públic.

Oriol Pla, Marc Sastre i Blai Juanet Sanagustín són Espai Dual, una companyia que dubta amb aquest espectacle que ha omplert teatres per arreu on ha passat i ha aixecat grans aplaudiments de crítica i públic. Es tracta d'un espectacle totalment imperdible.

 

La crítica diu

El crític Marcos Ordoñez diu: "m'havien dit que Espai Dual eren bons, però no vaig creure que fossin tan bons. Oriol Pla, un insòlit fill de Harold Lloyd i Bob Fosse, acompanyat per Blai Juanet i Marc Sastre: clowns amb energia desbordant i un control mil·limètric dels moviments, músics, ballarins, acròbates... una injecció d'alegria elèctrica en vena".

 

Horaris i venda d'entrades

Les representacions de Be God Is, tindran lloc dissabte 5 de maig a les 21 h i diumenge 6 de maig a les 19 h. Les entrades tenen un preu de 15 € i 12 € (amb els descomptes habituals) i es poden adquirir per Internet i a la taquilla del Teatre de l'Aurora (a la plaça de Cal Font) una hora abans de l'espectacle. També es poden reservar prèviament trucant al 938050075 exclusivament els dijous de 19 a 20 h. El dissabte, al finalitzar la funció, es farà una tertúlia amb la companyia.

 

02.05.2018

Facebook Twitter
Imprimeix