Teatre de l'Aurora

Llibertat presos polítics

Dimarts, 21.08.2018

RSS

Facebook Twitter YouTube issuu Contacte

 
 
Inici: Premsa Notícies Un divertit cabaret musical a Les Golfes amb Oriol Genís, Marc Rosich i Andrés Villarrosa

Un divertit cabaret musical a Les Golfes amb Oriol Genís, Marc Rosich i Andrés Villarrosa

L'espectacle, a cavall entre la realitat la ficció, recupera la figura del "cantante melódico de trémolo metódico".

'¿Qué fue de Andrés Villarrosa?', de Marc Rosich i amb Oriol Genís

La Sala Les Golfes del Teatre de l'Aurora acull aquest divendres 27 d'abril (21 hores) un divertit i entretingut cabaret que recupera la figura d'Andrés Villarrosa, "el cantante melódico de tremolo metódico". Diu la llegenda urbana que a la Barcelona olímpica va triomfar -durant 15 dies- un personatge curiós a la Bodega Bohemia del Raval. Diuen els entesos que Villarrosa encara viu entre nosaltres i que, vint anys després, ha tret el perruquí del calaix, les jaquetes llampants de l'armari, el seu radiocassette i les cintes de benzinera rònegues per oferir al respectable les seves cançons emblema que mai el van fer famós.

A Les Golfes de l'Aurora esperarem (arribarà a l'hora?) a aquest mestre del cabaret, en una proposta dirigida per Marc Rosich basada en una idea original de l'actor Oriol Genís. ¿Qué fue de Andrés Villarrosa? és un divertit espectacle de cabaret musical a cavall entre la realitat i la ficció, entre l'España cañí i el divertimento.

Sobre aquest espectacle la crítica ha dit que és una obra que "navega per l'equívoc, que juga entre la ficció i la realitat, entre el patetisme i una emoció trista de commou", segons Jordi Bordes a Recomana.cat. Per la seva banda, Juan Carlos Olivares a Time Out assegura que "Oriol Genís ha recorregut a Marc Rosich perquè embasti aquest hilarant 'biopic' musical de la vorera 'cañí' del Raval, tot i que referma entre rialles la sospita que es tracta d'un 'mockumentary' amb irònica distància postmoderna i jocs metateatrals".

 

Cicle Les Golfes

El Cicle Les Golfes del Teatre de l'Aurora reuneix un conjunt de propostes artístiques que la comissió de programació de la sala igualadina considera petites joies i que es poden veure a la Sala Les Golfes on la proximitat amb el públic i la complicitat amb els intèrprets es multiplica encara més.

 

Horari i venda d'entrades

La representació de ¿Qué fue de Andrés Villarrosa?, tindrà lloc divendres 27 d'abril a les 21 h. Les entrades tenen un preu de 12 € i 10 € (amb els descomptes habituals) i es poden adquirir per Internet i a la taquilla del Teatre de l'Aurora (a la plaça de Cal Font) una hora abans de l'espectacle. També es poden reservar prèviament trucant al 938050075 exclusivament els dijous de 19 a 20 h.

 

24.04.2018

Facebook Twitter
Imprimeix