Teatre de l'Aurora

Llibertat presos polítics

Divendres, 21.09.2018

RSS

Facebook Twitter YouTube issuu Contacte

 
 
Inici: Premsa Notícies El pianista Carles Viarnès i l’artista Alba G. Corral s’alien per crear un espectacle únic i irrepetible

El pianista Carles Viarnès i l’artista Alba G. Corral s’alien per crear un espectacle únic i irrepetible

L’igualadí presenta temes del seu darrer treball Schematismus (2016) el divendres (21 hores) al Cicle Música de primera fila del Teatre de l’Aurora.

Carles Viarnès i Alba G. Corral al Cicle Música de primera fila del Teatre de l'Aurora

El pianista i compositor igualadí Carles Viarnès presenta temes del seu darrer treball Schematismus (2016) i ho fa envoltat d'una de les veus influents de l'art audiovisual actual: Alba G. Corral. Una proposta que sedueix els sentits de l'espectador i els atrapa des de la primera nota, des del primer traç. Es tracta d'un espectacle únic i irrepetible per deixar-se emportar.

Viarnès centra el seu treball en la música contemporània amb tocs subtils de l'estètica electrònica i experimental actuals. Al seu últim treball discogràfic, el pianista aposta, encara més, pel minimalisme, per la reducció màxima de les notes, al límit més tènue entre el so i el silenci. Per la seva banda, Alba G. Corral, explora les narratives abstractes, amb actuacions audiovisuals en viu en les quals integra la codificació i l'elaboració, en col·laboració amb el músic, i en temps real.

El Teatre de l'Aurora i l'Escola/Conservatori Municipal de Música d'Igualada organitzen aquest divendres el segon en col·laboració que s'emmarca dins del Cicle Música de primera fila que programa el Teatre de l'Aurora. Aquesta col·laboració entre l'equipament cultural de la plaça de Cal Font i l'Escola té com a objectiu incrementar la repercussió del Cicle de Concerts de Professorat de l'ECMMI.

 

Horari i venda d'entrades

El concert Carles Viarnès i Alba G. Corral tindrà lloc divendres 24 de novembre a les 21 h al Teatre de l'Aurora. Les entrades tenen un preu de 10 € i 8 € (amb els descomptes habituals) i es poden adquirir per Internet i a la taquilla del Teatre de l'Aurora (a la plaça de Cal Font) una hora abans de l'espectacle. També es poden reservar prèviament trucant al 938050075 exclusivament els dijous de 19 a 20 h.

 

21.11.2017

Facebook Twitter
Imprimeix