Teatre de l'Aurora

Llibertat Jordi Sánchez i Jordi Cuixart!

Divendres, 22.06.2018

RSS

Facebook Twitter YouTube issuu Contacte

 
 
Inici: Premsa Notícies La coneguda narradora Sandra Rossi puja a Les Golfes de l’Aurora

La coneguda narradora Sandra Rossi puja a Les Golfes de l’Aurora

Presenta Pasadizos secretos en una nova nit de contes per a adults dins el Cicle Les Golfes.

Sandra Rossi presenta 'Pasadizos secretos', contes per a adults al Cicle Les Golfes

La coneguda actriu i narradora Sandra Rossi és una de les veus més habituals i aplaudides dels festivals, circuits i espais on es programen sessions de contes, especialment adreçats als adults. També és un dels noms assidus dins les programacions de les vetllades de contes per a adults que, des de fa anys, es duen a terme a l'emblemàtica sala Les Golfes del Teatre de l'Aurora. En aquesta ocasió, la narradora catalano-argentina torna a la sala independent igualadina per convidar els espectadors a endinsar-se dins els seus Pasadizos secretos, plens de històries sobre els somnis de la infantesa.

Dirigida per la narradora Martha Escudero –molt aplaudida també en les diverses ocasions que ha explicat contes a l'Aurora-, Sandra Rossi explica a Pasadizos secretos unes històries "que són precisament això, uns passadissos, misteriosos, per passar d'un lloc a l'altre, on el temps es transforma i conviden a endinsar-s'hi i jugar, com el forat de l'Alícia al país de les meravelles", com explica Sandra Rossi. A Pasadizos secretos "hi ha dues parts, una personal, amb històries personals, com una matrioshka de nines russa; i una segona amb un conte de l'argentí Manuel Mujica Laines i un altre més curt de la Maria Cristina Ramos, que parlen sobre el poder de la paraula, del poder de la narració i de la recerca d'aquests passadissos secrets" assenyala la narradora nascuda a Buenos Aires.

 

Horari i venda d'entrades

La sessió de contes per a adults Pasadizos secretos (espectacle en castellà) tindrà lloc dijous 23 de març a les 21 h a la sala Les Golfes del Teatre de l'Aurora. Les entrades, a 7€ i 5,50€ amb els descomptes habituals, es poden adquirir per Internet i a la taquilla del Teatre de l'Aurora (a la plaça de Cal Font) una hora abans de l'espectacle. També es poden reservar prèviament trucant al 938050075 exclusivament els dijous de 19 a 20 h.

 

22.03.2017

Facebook Twitter
Imprimeix