Teatre de l'Aurora

Llibertat Jordi Sánchez i Jordi Cuixart!

Dimecres, 17.01.2018

RSS

Facebook Twitter YouTube issuu Contacte

 
 
Inici: Premsa Notícies El fenomen de la migració, a escena al Teatre de l’Aurora amb 'Mos Maiorum'

El fenomen de la migració, a escena al Teatre de l’Aurora amb 'Mos Maiorum'

Un impactant muntatge de teatre documental creat a partir de testimonis reals gravats a un costat i l'altre de la frontera.

Un moment de 'Mos Maiorum'

"Des de l'any 2000, més de 27.000 persones han mort al Mediterrani. Un allau de persones que no para de créixer i que estan suficientment desesperades per arriscar la seva vida una vegada i una altra per arribar a terres europees. Quantes veus són 27.000? Quantes mirades, quants gestos, quantes mans i quanta vida que vol seguir intentant-ho? Podem parar un moment? Podem escoltar una veu? Podem veure un gest, escoltar una paraula, tocar una mà?". Ireneu Tranis, Alba Valldaura i Mariona Naudin, creadors i intèrprets de Mos Maiorum, ens proposen "parar un moment" per "escoltar unes veus", les veus reals dels testimonis de les onades migratòries que es produeixen des de fa uns anys al Mediterrani.

Amb Mos Maiorum (el costum dels avantpassats) el fenomen de la migració puja a escena. I ho fa amb un impactant muntatge de teatre documental, creat a partir d'entrevistes realitzades a testimonis reals realitzades a banda i banda de Melilla, Ceuta, Nador, Tànger i altres ciutats frontereres. Amb una posada en escena que no deixarà indiferent als espectadors, els actors difuminen la seva feina deixant d'interpretar per passar a imitar de manera veraç i fidel els diàlegs mantinguts amb aquests testimonis. L'acció es desenvolupa en una sala buida, sense cadires, on els espectadors es veuran desplaçats a un i altre costat de la frontera, on viuran els mateixos ambients i la mateixa atmosfera, on se sorprendran per l'aparició de personatges inesperats, on presenciaran i viuran de prop aquests conflictes oblidats.

 

Horari i venda d'entrades

La representació de Mos Maiorum tindrà lloc divendres 3 de març a les 21 h a la sala Les Golfes del Teatre de l'Aurora. Les entrades, a 12€ i 10€ amb els descomptes habituals, es poden adquirir per Internet i a la taquilla del Teatre de l'Aurora (a la plaça de Cal Font) una hora abans de l'espectacle. També es poden reservar prèviament trucant al 938050075 exclusivament els dijous de 19 a 20 h.

 

01.03.2017

Facebook Twitter
Imprimeix