Teatre de l'Aurora

Llibertat presos polítics

Dimarts, 21.08.2018

RSS

Facebook Twitter YouTube issuu Contacte

 
 
Inici: Informació a l’espectador Amics del Teatre de l'Aurora

Amics del Teatre de l'Aurora

Els Amics del Teatre de l'Aurora som un grup de persones que, de forma voluntària i altruista, destinem temps o diners a col·laborar amb el Teatre de l'Aurora.

 

Fes-te Amic del Teatre de l'Aurora

 

Els Amics del Teatre de l'Aurora som un grup de persones que, de forma voluntària i altruista, destinem temps o diners a col·laborar amb el Teatre de l'Aurora.

Fes-te Amic-iga del Teatre de l'Aurora amb una col·laboració de 50 euros anuals. Ajudaràs a que el teatre pugui seguir endavant i formaràs part d'un projecte cultural col·lectiu, sense ànim de lucre i basat en la complicitat i la cooperació.

 

10 RAONS PER FER-SE AMIC

Estem carregats de raons perquè et facis Amic de l'Aurora, però et donem les 10 més importants:

1. Perquè l'Aurora segueixi oferint 70 funcions cada any d'espectacles de teatre, música i dansa.

2. Per continuar gaudint junts d'una bona programació escènica i de qualitat a prop de casa.

3. Per seguir donant suport a les companyies de teatre d'Igualada i l'Anoia, tant professionals com amateurs, que poden mostrar els seus treballs a l'Aurora.

4. Perquè veure els espectacles de tant a prop és una experiència única que afavoreix el contacte entre els artistes i el públic.

5. Perquè l'Aurora va néixer i continua endavant gràcies a la participació desinteressada de moltes persones, com la dels espectadors que col•laboren en la comissió de programació del teatre.

6. Perquè volem que el teatre –i la cultura- siguin accessibles per a tothom. Per això intentem mantenir les entrades a un preu assequible i oferim descomptes a diversos col·lectius (joves, estudiants, jubilats, aturats, famílies nombroses i monoparentals, etc).

7. Perquè l'Aurora no és un teatre públic, som un espai independent gestionat per l'entitat Unicoop Cultural.

8. Per ajudar al sosteniment econòmic d'un projecte que no té ànim de lucre però que existeix des de fa 19 anys i vol continuar existint.

9. Perquè t'afegiràs a la resta de persones que ja formem part d'aquest projecte i, a més, gaudiràs dels avantatges de ser Amic.

10. Perquè tenir amics, no té preu.

 

AVANTATGES DE FER-SE AMIC

> 2 entrades gratuïtes per a l'espectacle que vulguis.

> Entrades "a preu d'amic": tindràs preu reduït en la compra d'entrades de tots els espectacles amb el teu carnet d'Amic, tant a taquilla com per Internet.

> Reserva telefònica d'entrades exclusiva per als Amics, tots els dies laborables, en horaris d'oficina (la reserva per al públic general es fa només els dijous laborables de 19 a 20h).

> Invitacions a assajos d'espectacles exclusius pels Amics i d'altres activitats que organitzem puntualment.

> Avantatges en altres activitats culturals de la ciutat presentant el carnet d'Amic/ga:

> Descompte en les activitats organitzades per l'entitat Ateneu Igualadí.

> 50% de descompte per a 2 persones en qualsevol dels concerts organitzats per Joventuts Musicals d'Igualada (fora de la programació del Teatre de l'Aurora).

> 20% de descompte en la programació estable de teatre, música i dansa organitzada pel Teatre Municipal l'Ateneu.

> Invitació al sopar de final de temporada amb tots els Amics del teatre.

 

Descarregar la Butlleta de subscripció

 

Podeu informar-vos trucant al 93 805 00 75, escrivint a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o bé a les oficines del teatre (al carrer de l'Aurora, 80 (Plaça de Cal Font), d'Igualada).

Facebook Twitter
Imprimeix