Teatre de l'Aurora

Llibertat Jordi Sánchez i Jordi Cuixart!

Dijous, 26.04.2018

RSS

Facebook Twitter YouTube issuu Contacte

 
 
Inici: Avís legal

Avís legal

 

1.- INFORMACIÓ GENERAL

UNICOOP CULTURAL S.C.C.L., propietària i gestora del Teatre de l'Aurora, és una societat cooperativa que té per objecte el cultiu del temps lliure i l'organització d'activitats culturals.

UNICOOP CULTURAL S.C.C.L. està inscrita al Registre Territorial de Cooperatives de la Generalitat de Catalunya en la fulla núm. BN-168 del llibre d'inscripcions i té el seu domicili social a Igualada, al carrer de l'Aurora núm. 80 (08700) i el seu CIF és F-08171902.

L'accés a aquest lloc web suposa l'acceptació per part de l'usuari de totes les condicions d'aquest avís legal.

UNICOOP CULTURAL S.C.C.L. es reserva la facultat de modificar i actualitzar els continguts i configuració del lloc web i d'aquest avís legal.

 

2.- PROPIETAT INTEL·LECTUAL

2.1.- UNICOOP CULTURAL S.C.C.L. és propietària dels dominis teatreaurora.cat i teatreaurora.org, allotjats a les URL www.teatreaurora.cat i www.teatreaurora.org.

Aquests llocs Web formen part d'UNICOOP CULTURAL S.C.C.L. de manera que el seu disseny, la seva estructura, distribució, els seus textos i continguts, logotips, botons, les seves imatges, el codi font, així com tots els drets de propietat industrial i intel·lectual i qualsevol signe distintiu o logotip, pertanyen a UNICOOP CULTURAL S.C.C.L.

Per tant, no és permesa la seva utilització, còpia, reproducció, així com la seva eliminació, lesió, alteració i/o modificació, parcial o bé total, temporal o definitiva sense l'autorització expressa i per escrit d'UNICOOP CULTURAL S.C.C.L.

Així mateix, tots els drets de propietat industrial i intel·lectual i qualsevol altre signe distintiu, inclosos els continguts, documents, textos i les ressenyes publicades a la Web, així com imatges, vídeos, disseny, gràfics, dibuixos, botons, logotips i marques, dels diferents col·laboradors, pertanyen als seus autors, per la qual cosa resta prohibida la seva utilització, còpia, reproducció, eliminació, lesió, alteració i/o modificació, parcial o bé definitiva sense l'autorització expressa i per a escrit dels seus autors.

Queda expressament prohibit l'ús no autoritzat dels continguts d'aquest lloc web i, en especial, d'aquells usos que lesionin els drets de la propietat intel·lectual dels seus autors.

2.2.- Enllaços web.

Els vincles d'aquest lloc web a llocs web de tercers es subministren exclusivament com una utilitat per l'usuari, el qual, en cas d'utilitzar aquests enllaços, està sortint de la Web d'UNICOOP CULTURAL S.C.C.L.

Per tant, l'ús d'aquests enllaços porta l'usuari a pàgines web de les quals UNICOOP CULTURAL S.C.C.L. no n'és titular ni responsable jurídica.

En conseqüència, UNICOOP CULTURAL S.C.C.L. no es responsabilitza d'aquests llocs web ni de qualsevol informació, programari, producte, material, serveis o qualsevol resultat que l'usuari pugui obtenir d'aquestes pàgines Web.

 

3.- CONDICIONS D'ÚS

3.1.- Accés a la pàgina web.

La utilització de la pàgina web d'UNICOOP CULTURAL S.C.C.L. per part de qualsevol persona li atribueix la condició d'usuari, el qual accepta que l'ús és sota la seva exclusiva responsabilitat.

L'usuari es compromet a fer un ús legal dels serveis, productes i de les utilitats que ofereix el UNICOOP CULTURAL S.C.C.L. mitjançant les pàgines web www.teatreaurora.cat i www.teatreaurora.org.

L'usuari pot accedir de forma gratuïta i lliure a la pàgina web. En cas que hi hagi productes o serveis que requereixin un determinat pagament, UNICOOP CULTURAL S.C.C.L. informarà de les condicions particulars corresponents a l'usuari.

3.2.- Registre d'usuari.

Amb caràcter general, l'accés a la informació i les utilitats del lloc web no exigeix registre d'usuari previ.

L'usuari, però, sí podrà sol·licitar la recepció d' informació i publicitat sobre UNICOOP CULTURAL S.C.C.L. i el Teatre de l'Aurora. En aquest cas, l'usuari haurà de complimentar el formulari corresponent. L'usuari garanteix que tota la informació i les dades de caràcter personal facilitades en els formularis seran pròpies i certes. L'usuari serà l'únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que faci, i dels perjudicis que l'ús d'aquest informació pugui ocasionar a UNICOOP CULTURAL S.C.C.L. o a tercers. Igualment, l'usuari es compromet a notificar a UNICOOP CULTURAL S.C.C.L. qualsevol canvi que es pugui produir, en relació a la informació i les dades personals comunicades.

3.3.- Menors d'edat.

Els menors d'edat que vulguin fer ús d'aquest lloc web hauran de tenir el permís dels seus pares o tutors, que seran els responsables dels seus actes. Això no obstant, UNICOOP CULTURAL S.C.C.L. garanteix la protecció del menor quant als continguts adreçats especialment al públic familiar.

3.4.- Usos permesos.

Està permesa la visualització, impressió i descàrrega parcial del contingut d'aquest lloc web, sempre de conformitat a la legalitat vigent, i amb respecte a la normativa de protecció de la propietat intel·lectual i industrial, i en compliment de les següents condicions següents :

1.- Usos compatibles amb la pàgina.

2.- Que es faci per a obtenir informació per a ús personal. Qualsevol altre tipus d´ús i, especialment aquells que impliquin comunicació pública, haurà de ser autoritzat, si s'escau, per UNICOOP CULTURAL S.C.C.L. i pels autors dels continguts.

3. Respecte de la integritat del contingut.

 

4.- RESPONSABILITATS I EXEMPCIONS

UNICOOP CULTURAL S.C.C.L. no serà responsable dels danys i perjudicis que es puguin derivar de l'accés a aquest lloc web, com virus informàtics o altres programes nocius que puguin afectar el sistema informàtic de l'usuari.

UNICOOP CULTURAL S.C.C.L. no serà responsable dels continguts de les pàgines o dels sistemes de tercers connectats a aquest lloc web.

UNICOOP CULTURAL S.C.C.L. no serà responsable dels danys que es puguin ocasionar a l'usuari a o tercers, en cas d'incompliment de la normativa que es consigna en aquest avís legal.

 

5.- PROTECCIO DE DADES

D'acord amb la normativa vigent aplicable en matèria de protecció de dades, tota informació rebuda dels usuaris d'aquest lloc web serà tractada amb la màxima confidencialitat. En compliment d'allò que preveu la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de protecció de dades personals i reglamentació complementària, així com la Llei 34/2002 d'11 de juliol de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic, s'informa als usuaris que les dades personals que facilitin a UNICOOP CULTURAL S.C.C.L. seran incorporades a un fitxer del qual és titular UNICOOP CULTURAL S.C.C.L., i seran utilitzades exclusivament per la finalitat per la qual han estat recollides.

En tots els casos, els cessionaris podran exercir els seus drets d'oposició, accés, rectificació i cancel·lació, mitjançant correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .

 

6.- LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ

El present Avís Legal queda subjecte a la legislació espanyola vigent aplicable. Per a la resolució de qualsevol conflicte o litigi que pogués derivar-se de l'accés a aquesta pàgina web, els usuaris i UNICOOP CULTURAL S.C.C.L. se sotmeten expressament als jutjats i tribunals d'Igualada, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que els pogués correspondre.

Facebook Twitter
Imprimeix