El Teatre de l’Aurora busca més Amics

31.05.2019

La sala independent igualadina vol aplegar persones que vulguin col·laborar en aquest projecte cultural col·lectiu.

 

Actualment el teatre ja compta amb més de 100 Amics i Amigues que ajuden a fer possible que es pugui continuar oferint a Igualada una programació escènica professional i de qualitat.

 

Fa quatre anys el Teatre de l’Aurora va impulsar el projecte Amics del Teatre de l’Aurora. Amb el suggerent lema “Tenir amics no té preu”, la iniciativa va irrompre a la ciutat per buscar, precisament, Amics i Amigues que volguessin col·laborar amb el projecte cultural col·lectiu del Teatre de l’Aurora. Durant aquests anys el teatre ha sumat més de 100 suports d’arreu de la comarca, un ampli grup de persones que, de forma voluntària i altruista, col·laboren destinant temps o diners a participar en aquest projecte de diverses maneres: col·laborant en tasques d’atenció al públic; formant part de la comissió responsable de la programació del teatre, integrada per espectadors (essent aquesta una experiència pionera a Catalunya) i també, contribuint al sosteniment econòmic amb anualitats de 50€.

Ara, el Teatre de l’Aurora vol continuar creixent de la mà dels espectadors. Coincidint amb el Dia Mundial del Teatre, la sala independent vol continuar sumant més amics i amigues per fer créixer col·lectivament aquest projecte cultural.

 

 

Un projecte col·lectiu basat en la complicitat i la cooperació

El Teatre de l'Aurora és gestionat per la cooperativa Unicoop Cultural, hereva de les cooperatives de consum La Económica i La Igualadina. Des dels seus orígens, la història d’Unicoop Cultural, i la del Teatre de l’Aurora com a motor d’aquest projecte, ha estat lligada a la suma de la voluntat, el compromís i l’esforç de moltes persones que, amb la seva dedicació desinteressada durant molts anys, han aconseguit que aquest espai independent de cultura sigui avui una realitat viva.

 

Motius per fer-se Amic del Teatre de l’Aurora

Amb aquest projecte, els Amics del Teatre de l’Aurora ajuden a fer possible que es pugui continuar oferint a Igualada una programació escènica professional i de qualitat, amb una setantena de funcions cada any d’espectacles de teatre, música i dansa, a la vegada que també es dóna suport a les companyies de teatre d’Igualada i de l’Anoia, tant professionals com amateurs, que poden mostrar els seus treballs a l’Aurora. Amb la seva col·laboració, els Amics també ajuden al sosteniment econòmic d’un projecte sense ànim de lucre i amb 19 anys d’existència, el del Teatre de l’Aurora, un espai independent, no públic, gestionat per Unicoop Cultural. Ena quests sentit, cal destacar que un dels principals objectius del Teatre de l’Aurora és el de fomentar l’accessibilitat al teatre i la cultura, mantenint preus assequibles i oferint un ampli ventall de descomptes a diversos col·lectius (joves, estudiants, jubilats, aturats, famílies nombroses i monoparentals, etc).

 

Avantatges pels Amics

Tot i que els Amics col·laboren amb el Teatre de l’Aurora de forma altruista i desinteressada, gaudiran d’una sèrie d’avantatges, entre els quals cal destacar: 2 entrades gratuïtes cada any per a l’espectacle que vulguin de la programació, preu reduït en la compra d’entrades de tots els espectacles que es programin a l’Aurora, reserva telefònica d'entrades exclusiva tots els dies laborables, en horari d'oficina (la reserva per al públic general es fa només els dijous de 19 a 20h), invitacions a assajos d’espectacles exclusius pels Amics i a d’altres activitats que s’organitzin puntualment, avantatges i descomptes en altres activitats culturals de la ciutat i una invitació al sopar de final de temporada que se celebra el mes de juliol amb tots els Amics de l’Aurora. També rebran un carnet que els acredita com a Amics del Teatre de l’Aurora.

 

Fer-se Amic del Teatre de l’Aurora és molt senzill

Fer-se Amic del Teatre de l’Aurora és molt senzill: es pot fer omplint una butlleta que es pot trobar en aquesta mateixa web o a les oficines del Teatre de l’Aurora, al carrer de l’Aurora, 80 (Plaça de Cal Font), els dies laborables en horari d’oficina. Els interessats també poden fer-se Amics al mateix teatre els dies que hi hagi funcions programades.

Actualitat