Teatre de l'Aurora

Venda d'entrades online

Dijous, 30.03.2017

RSS

Facebook Twitter YouTube issuu Contacte

 
 
Inici: Programació
Teatre de l'Aurora - Programació

LA CASA PERDUDA

 

CIA. TEATRE DE L'AURORA

 

'Un món de coses', el nou espectacle per a tots els públics del Teatre de l'Aurora

 

Un fabricant de núvols perd casa seva i inicia un viatge per trobar un nou lloc on viure. El segon espectacle per a tots els públics del Teatre de l'Aurora, de gran força visual i amb música en viu.

 

Dan és un fabricant de núvols que viu en una petita casa al mig d'una serralada. Amb la boira que recull dels cims de les muntanyes, construeix tot tipus de núvols que cada dia, amb l'ajuda del vent, surten per la finestra del seu taller per tal que els pobles del voltant tinguin aigua. I no només aigua, sinó també ombres, paisatges i somnis. Però un matí, just després d'arribar a casa amb la bossa plena de boira, un vent més fort del que és habitual comença a bufar. Bufa tan fort que les parets de casa seva tremolen fins a enlairar-se i desaparèixer en la llunyania. I després de les parets, els mobles. I després les eines del seu taller. Fins i tot els seus records es perden amb el vent. Només aconsegueix salvar la bossa plena de boira.

 

Quan el vent per fi deixa de bufar, en Dan ho ha perdut tot. Només pot fer una cosa: a contracor, carregar la bossa de boira i marxar a la recerca de casa seva, deixant enrere tot el que estima. Així començarà un llarg viatge, ple d'aventures i dificultats, cap a terres llunyanes i desconegudes, on buscarà un nou lloc on viure.

 

La Cia. Teatre de l'Aurora, després de l'èxit de El Comte Arnau, presenta el seu segon espectacle per a tots els públics, La casa perduda. Un muntatge sobre les migracions de gran riquesa visual, amb objectes i música en viu, que fascinarà a grans i petits.

 

 

Direcció: Joan Arqué / Dramatúrgia: Salvador S. Sánchez / Intèrprets: Andreu Martínez, Magda Puig i Pep Pascual / Disseny i construcció escenografia: Adrià Pinar / Disseny i confecció vestuari: Rosa Lugo / Il·luminació: Xavier Amat / Tècnics so i llum: Xavier Amat i Rafel Roca / Direcció de producció: Òscar Balcells / Distribució: Xavier Gonzàlez (Escenapart Management) / Ajudant de producció: Montse Pelfort / Administració i ajudanti de producció: Montse Valentí / Premsa: Toni Cortès / Il·lustració: Xavier Mula / Amb la col·laboració de: Nau Ivanow / Amb el suport de: Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya


5/6 MAIG

Divendres a les 21 h

Dissabte a les 12 h i a les 18 h

 

FAMILIAR

 

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Durada: 55 minuts

Preu: 8 € / 6 €

 

COMPRAR ENTRADES

 

MÉS INFORMACIÓ

www.teatreaurora.cat